EVO GDE ĆE ZAVRŠITI ŠINE NAKON REKONSTRUKCIJE PRUGE BG- NS

SHARE
ns
izvor slike Pluton Logistics

Zbog radova na rekonstrukciji pruge od 1. februara na relaciji Beograd – Novi Sad vozovi više neće saobraćati. U unutrašnjem saobraćaju, vozovi će saobraćati samo na relaciji Novi Sad – Subotica i nazad.

Do obustave saobraćaja doći će na relaciji Beograd Centar – Novi Sad, navodi se u
saopštenju Srbija voza.

Informacije koje su prostrujale medijima prethodnih dana. Postavilo se logično pitanje, šta će se uraditi sa postojećom prugom, tj. gde će završiti šine I sve što bude uklonjeno.
Naši prijatelji iz LaGalačkih vesti su tragom informacija došli do zaista zanimljivih vesti.

Detaljnom analizom šina koje se nalaze na toj relaciji utvrđeno je da su one stare više nego što se očekivalo. Toliko godina je prošlo od izrade i postavljanja šina da će one biti iskorišćene za izradu etno-sela na Fruškoj Gori.

Selo će odmah po izgradnji dobiti poseban sertifikat iz EU. Dobiće status sela starog 200 godina što će dodatno privući turiste.

Kako kaže anonimni investitor iz Amerike Stiven R. koji je donirao zemljište očekuje nas veliko iznenađenje. Etno-selo koje će biti izgrađeno biće jedno od najsavremenijih na ovim prostorima. Projekat je već urađen i očekuje se da radovi budu završeni do 30. februara 2023. godine.

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled.

autor: FB LaGalačke vesti