Epilog nesreće u Kikindi: Kada je podigao petardu sa zemlje ona mu je raznela OBE ŠAKE!

SHARE
Pirotehnika, Ilustracija (MoravaInfo)

Mladić (24) iz Ade ostao je bez obe šake i svih prstiju kada mu je u rukama eksplodirala petarda.

adsteam seo i izrada web sajta

Jeziva nesreća se desila u novogodišnjoj noći, kada je mladić zapalio pirotheniku koju je doneo iz Austrije.

„Jednu petardu je zapalio i bacio, ali ona nije eksplodirala. Vratio se i našao je, s namerom da je ponovo zapali, ali kada ju je podigao, ona mu je eksplodirala u rukama“, rekli su za portal Telegraf iz Hitne pomoći u Adi.

Poznanici mladića kažu da mu je pirotehnika raznela obe šake i sve prste, ali i nanela mnoštvo manjih otvorenih rana na licu.

Ošetećene su mu bubne opne i ima povrede oba oka.

„Na svu sreću prijatelji su bili prisebni, pa su mu podvezali obe ruke iznad zgloba šake, što je doprinelo da mladić ne iskrvari na smrt, dok ga sopstvenim prevozom nisu doveli do Hitne službe u Adi, gde su povrede munjevitom brzinom bile sanirane“, rekli su prijatelji mladića i dodali da je prizor bio kao iz horor filmova.

On je potom prevezen sanitetom do Opšte bolnice u Senti, na odeljenje Hirurgije, gde je ipak utvrđeno da je, zbog ozbiljnosti povreda, najbolje da dalju hospitalizaciju nastavi u Kliničkom Centru Vojvodine u Novom Sadu.

Iz Hitne pomoći u Adi rekli su da ovako ozbiljne povrede od pirotehnike dosada nisu videli, mada su one od sitnijih petardi, veličine olovke, relativno česte u ovo doba godine.

KIKINDA: Petarda mladiću raznela ŠAKU!

Izvor: Telegraf.rs

adsteam seo i izrada web sajta