EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE pronađene u telefonu vladike Pahomija?!

Screenshot/PRVA televizija

U telefonu vladike vranjskog Pahomija pronađene su eksplicitne fotografije, pišu beogradski mediji. 

Vladika je navodno izgubio mobilni u manastiru Prohor Pčinjski, nakon čega su eparhijom, piše Kurir, kružile fotografije golih mladića, muškog polnog organa i lascivne poruke koje su navodno nađene u njegovom telefonu.

Ovo tvrdi dobro obavešteni izvor Kurira i dodaje da su fotografije koje su tada nađene u Pahomijevom telefonu neko vreme kružile u određenim krugovima u Vranju.

Letos mu je nestao telefon u Prohoru Pčinjskom, priča se da je zaboravio telefon ispred manastirske suvenirnice. Neko od iskušenika ga je pronašao i u telefonu su nađene fotografije golišavih momaka, zgodnjikavi momci na slikama, ne vidi im se glava, al’ zato se vidi zadnjica, šarene gaće, a na jednoj od slika je i polni organ.

Ti koji su našli telefon su te slike prebacili na svoj telefon. Pored toga, nađena je i prepiska vladike i nekog momka, razmenjivali su lascivne poruke. Jedna od poruka glasila je „Je l’ nosiš mantiju? To me pali“, rekao je izvor lista.

On naglašava da je vladika Pahomije bio veoma ljut kad je shvatio da mu nema mobilnog telefona.

VLADIKA: OVO NIJE PRVI NAPAD

Vladika Pahomije potvrdio je juče za Kurir da je izgubio telefon u bašti dok je radio.

Rekao je da mu je telefon bio u komori, gde je bio nedostupan, kao i da on nema veze s tim fotografijama.

Na pitanje da li mu neko smešta gej aferu, odgovara:

To nije ni prvi ni poslednji put, već godinama traje napad na mene. Već dugo mi smeštaju, otkud znam ko. Nemam veze s tim fotografijama, bože svašta! Nemam vremena glavu da dignem od obaveza, kamoli da se bavim nekim prepiskama. Znam samo da upalim i isključim telefon, poruku nikad nisam poslao„, rekao je Pahomije.

 

Izvor: Kurir