DVA MESECA BESPLATNOG GREJANJA ZA SVE U VOJVODINI

SHARE
grejanje
Ilustracija, izvor slike pressek rs

Grejna sezona je datumski određena. Najčešće počinje 15. oktobra ali usled nižih temperatura može početi i ranije. Završetak grejne sezone je takođe uslovljen temperaturama ali se obično završava 15. aprila.

Usled potpisivanja novog ugovora o izgradnji mosta preko Fruške Gore dodat je deo vezan i za grejanje. Taj poseban deo se do skoro čuvao u tajnosti ali su do njega došle naše kolege iz LaGalačkih vesti.

Kompanije koje će izvoditi radove na izgradnji mosta će dobiti posebne uređaje koji će sakupljati energiju mašina. Ta energija će dalje biti transportovana u određene centre za grejanje. Obradom će se dobiti značajno veća kinetička energija i ona će biti pametno iskorišćena.

Sva domaćinstva priključena na centralno grejanje ili gasovod će dva meseca potpuno besplatno da se greju.

U periodu 01.06.2019. do 01.08.2019. sva domaćinstva u Vojvodini će bez ikakve nadoknade moći da uživaju u toplini svog doma.

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.
autor: FB LaGalačke vesti