DOSTA IM JE MALTRETIRANJA – U ovoj zemlji žene se obračunavaju sa migrantima, čak i kad su 2 na 1!

Printskrin video

Migrantsko nasilje nije zaobišlo ni Finsku, uprskos nešto oštrijem stavu prema pritanju migranacije od ostalih „Zapadnih“ članica Evropske unije.

Ipak radi se o zemlji koja gaji borbeni duh, poznatoj po velikoj količini oružja prema nekim procenama na 100 stanovnika ova zemlja ima 32 komada oružja.

Uprkos činjenici da su brojne žene širom Evrope, ali i Srbiji postale žrtve migrantskog nasilja, koje je kulminiralo masovnim silovanjima 1.400 žena za samo jednu noć u Kelnu, tokom proslave nove godine i Grooming skandalom u Roterhamu, koji je odneo preko 1.000 žrtava u Finskoj neke žene jednsotavno ne prihvataju da postanu žrtve.

Kompilacija snimaka u kojima se mlade Finkinje obračunavaju sa migrantima, koji im pljačkaju prodavnice pobrala je simpatije na društvenim mrežama širom Evrope.

Na jednom od snimaka može se videti devojka koja se sama obračunala sa dvojicom Afrikanaca, koristeći biber sprej, a zatim kada su pobegli uspela je da je jednog od njih odvuče nazad u prodavnicu dok je njegov prijatelj pokušao da ga odvuče nazad.

Na drugom prodavačica ne samo da je fizčki nadjačala migranta koji je prolazeći dobacio da neće da plati, nego mu je i uzela robu sa kojom je pokušao da pobegne.

Finske žene 🙂

Kako žene u Finskoj rešavaju stvari, kad neko počne da im krade po radnji 🙂

Posted by Pokret za slobodu i nezavisnost on Недеља, 05. мај 2019.

 

Izvor i video: Vestidana.rs