Doručak za 10 minuta! Brz i veoma zdrav

Buro 24/7
Doručak, Buro 24/7
Oglas

Doručak koji uključuje super sastojke, poput manga i jogurta, Džejmi je nazvao ‘malim posudicama sunca’ zbog vrlo efektnog izgleda. Jelo koje sadrži vanilu i granolu zaista je lako za pripremiti, a predstavlja izuzetno zdravu i ukusnu varijantu doručka za čije preskakanje nedostatak vremena zaista ne može da bude izgovor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shari Mukherjee ??‍? (@spicedupmom)

Svi sastojci se slažu u čašu, pa je ovakav doručak i te kako i praktičan jer ga se može poneti i na posao. ‘Ove male posudice sunca čine zdrav doručak ili desert, za uživanje dok ste u pokretu’, kaže Džejmi.

Posudice napunjene slojevima jogurta i manga savršena su opcija za sve one koji žele da imaju zdrav početak dana.
Sastojci:
Jedan zreli mango
Jedna kašičica ekstrakta vanile
180 g običnog jogurta
100 g mlevene granole
Priprema:

Prema Džejmijevim uputstvima, prvo je potrebno oljuštiti mango i ukloniti mu košticu, a zatim ga staviti u blender i miksati sve dok se ne dobije glatka smesa. Alternativno, umesto miksanja, mango možete naseckati na manje komadiće.

U maloj posudi pomešajte jogurt i vanilu. Uzmite staklenu posudicu i stavite sloj jogurta s vanilom, a zatim dodajte preko mango i za sam kraj stavite sloj granole. Slojeve ponavljate sve dok ne potrošite sve sastojke.

Ovaj zdravi doručak za poneti gotov je za samo nekoliko minuta, a mango možete zameniti i bilo kojim drugim voćem. Isprobajte verziju s kruskom, bananom ili pak bobičastim voćem.

android aplikacija
Previous articleOva 3 znaka nikako nisu za brak
Next articleKako stres utiče na naš izgled?