DONČIĆ ZAGRMEO – ČAST MI JE DA IGRAM ZA SLOVENIJU!

Photo credit: KZS/alesfevzer.com
Oglas

Nakon što je obradovao svoju zemlju vešću da će obući nacionalni dres, sada je rekao nešto na šta će Slovenci biti ponosni.

Srbija neće moći da računa na svoju najveću NBA zvezdu i MVP-a te lige Nikolu Jokića za predstojeće Olimpijske igre, ali će Slovenija na svog najboljeg igrača u najjačoj košarkaškoj ligi moći da se osloni.

Luka Dončić neopisivo je srećan što će tokom leta igrati u dresu Slovenije, a to što je imao samo nedelju dana pauze uopšte mu ne predstavlja problem.

Veoma se dobro osećam. Oduvek mi je bila čast da igram za Sloveniju. Naročito sa momcima kakve imamo. Nisam trenirao jednu nedelju. Za sada se još zagrevam, ali to nije važno. Biću spreman za kvalifikacije“, jasan je bio istaknuti as Dalas Maveriksa.

Ciljevi za reprezentativna takmičenja su mu veliki, ali ništa drugačiji nisu ni za NBA. Iako je odigrao maestralnu sezonu, Luka želi još bolje!

Još uvek ništa nisam uradio u NBA ligi. Moj cilj je titula, ali još uvek je dugačak put do toga. U kontaktu sam sa Dalasom, ali nemam nikakvih obaveza“, zaključio je Dončić.

Previous articleRegistracija vozila i posle 5. jula pod nepromenjenim uslovima
Next articleVISOKE TEMPERATURE I SVRAB NA KOŽI: Ukoliko primetite ove simptome, odmah reagujte!