Dominacija karate kluba Srem – Ivini karatisti najbolji na Kupu Vojvodine (FOTO)

SHARE
Karatisti Srema na Kupu Vojvodine , foto SM sport

U nedelju 20.10. u organizaciji Karate Saveza Vojvodine u Inđiji u Sportskoj hali održan je Kup Vojvodine za poletarce, pionire i nade. Karatisti Karate kluba “Srem” predvođeni trenerom Ivom Vinkovic nastupili su u veoma jakoj konkurenciji.

adsteam seo i izrada web sajta

Takmičilo se ukupno 60 klubova i sa 25 takmicara osvojili 30 medalja. Od toga 20 zlata 8 srebra i 2 bronze i time zauzeli ubedljivo prvo mesto u generalnom plasmanu klubova iz Vojvodine. Ovo je ujedno i plasman za Kup Srbije. Ovim takmičenjem je sezona za karate kluba Srem izuzetno dobro počela.

Osvajači medalja, foto SM sport/ Iva Vinković

Zlatne medalje su osvojili: Murić Miona 2 zlata, Perovic Anđela, Dragojlović Biljana 2 zlata kate i borbe, Starčević Sara 2 zlata. Dragojlović Nina borbe, Ena Laćarac, Una Breban, Elena Milošević, Dunja Likić, Irena Grujanić 2 zlata. Mateja Vidović, Alek Daf, Miloš Marić, Aleksandar Marić, Glumac Sara.

Mlade nade Karate kluba Srem, foto SM sport/ Iva Vinković

Srebrne medalje: Helena Malbašić, Anđela Perović, Vidović Luka, Urošević Viktor, Timić Tamara, Likić Mila, Vasić Jovana i Jovana Radovanović.

Bronzane medalje: Bjelic Jana i Malbašić Helena u katama.

Sjajni takmičari KK Sremfoto SM sport/ Iva Vinković

Učešce i dobar nastup u katama imale su i Zana Đurđević i Hana Milosavljević, ali ovaj put nisu uspele da osvoje medalju.

izvor: smsport.rs

adsteam seo i izrada web sajta