Dok je drugima sve zabranjeno, oni mogu da SLAVE – Prekršajni nalog, a na proslavi i VESIĆ?

Fk Crvena Zvezda
Oglas

Premjerka se oglasila povodom proslave crveno-belih nakon 164. večitog derbija.

Zvezda je kažnjena od strane Komunalne milicije povodom proslave u hotelu, a Brnabić ističe da je ovo poruka države da nema zaštićenih

– Nikakvo kršenje mera se neće tolerisati, drago mi je da se Goran Vesić izvinio. Komunalna milicija je reagovala, inspekcije su reagovale, to je jedino što mogu da kažem kada je u pitanju kršenje mera. Ovo je pokazatelj da nema zaštićenih, nema ljubimaca, prema svima se ponašamo isto.

Govorila je i o ostavci Gorana Vesića u Kriznom štabu.

– Ne znam kako ste me razumeli da je njegovo izvinjenje dovoljno? Rekla sam da nadležne službe rade svoj posao. Ne znam kako ste me razumeli da je to izvinjenje dovoljno. Ja se oslanjam na institucije da rade svoj posao. To šta ja lično mislim, u zemlji gde vladi vladavina prava, to je zaista irelevantno. Kršenje mera će se sankcionisati prema svima.

– Da li ću tražiti ostavku Gorana Vesića u Kriznom štabu, ne znam da li je on i član ili dolazi po pozivu, kako bih tražila ostavku i izbacila ga iz Kriznog štaba ako on nije član Kriznog štaba, naročito što ne znam šta bi to doprinelo za smanjenje epidemiološke situacije. nekada dolazi Vesić, nekada gradonačelnik Radoičić – zaključila je premijerka.

(Novosti.rs)
Previous articleOve namirnice NE SMETE jesti na prazan stomak!
Next articleOvo je novi broj zaraženih: BROJ PREMINULIH – 41