Đorđo Đorđić – Na novom zadatku (FOTO)

Đorđo Đorđić, foto fejsbuk 3X3 Srbija

Nakon angažmana u košarkaškom klubu „Srem“, Đorđo Đorđić se našao na novom zadatku. Ovaj put ga očekuju izazovi u KK „Podrinje“ iz Mačvanske Mitrovice.

KK Podrinje , foto fejsbuk

Đorđić je na čelu “Srema” bio dve i po godine. Iza njega stanje u klubu je ostalo stabilno, odnosno klub je bez dugovanja. Letos je preuzeo KK „Podrinje“ i sada slede novi izazovi u Drugoj muškoj regionalnoj košarkaškoj ligi “Sever – Jug” B. Bez obzira što je zagazio u pozne košarke godine Đorđo i dalje igra. Na terenu je onaj isti Đorđo, sa onom istom željom i elanom kao kada je bio u najboljim igračkim godinama.

Ekipa je odlično počela. U prvom kolu prvenstva su savladali KK „Parizan“ iz Šida, a ostvarili su i plasman u narednu rundu u Kupu Srbje. KK „Podrinje“ je u okviru drugog kola kvalifikacija za KRK rezultatom 91:75 savladalo ekipu KK „Sloboda“ iz Novog Sada.

Detalj sa utakmice KK Podrinje foto fejsbuk

U subotu, 19. oktobra „Podrinje“ će odmeriti snage sa KK „Pink“ Šimanovci u okviru trećeg kola 2. MRL Sever – Jug. Utakmica će biti odigrana u PSC „Pinki“, a početak iste zakazan je za 17:30 časova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here