DIVLJAK! Hteo da uđe u autobus bez maske – TUKAO VOZAČA I LOMIO PO AUTOBUSU

Pixabay
Oglas

BEOGRAD – Odluka o obaveznom nošenju maski u gradskom prevozu i zatvorenom prostoru je danas doneta i već je počela da se primenje, iako zvanično stupa na snagu sutra od 6 ujutru.

Upravo zbog nenenošenja maske dogodio se incident na autobuskoj stanici Zemun – Gornji grad.

Vozač Gradskog saobraćajnog preduzeća koji je vozio autobus 707 napadnut je danas oko 15 časova kod Saobraćajne škole, pišu „Večernje novosti.“

List navodi da se incident dogodio kada je jedan građanin hteo, bez zaštite, da uđe u vozilo. Kada mu to šofer nije dozvolio, razjareni putnik je primenio silu, povredio čoveka i oštetio vozilo!

Događaj je opisala Beograđanka, očevidac, koja je snimila deo incidenta.

„Vozač je otvorio prvo prednja vrata kako bi desetak ljudi ušlo, a zatim ostala vrata da bi putnici koji žele mogli da izađu. To je iskoristio jedan muškarac bez maske i ušao ,Vozač je ustao sa svog mesta i krenuo ka sredini autobusa. Obratio se putniku bez zaštite rečima: „Pa daj, čoveče, nemoj me praviti budalom, je l’ treba otkaz da dobijem“?

Prema rečima svedoka događaja, muškarac je izašao iz vozila i krenuo da vređa, psuje, šutira autobus i torbom koju je nosio udara autobus. Na to je vozač došao do prednjih vrata i rekao mu da ne lomi i ne šutira. Čuvši te reči muškarac kao da je podivljao, počeo je kroz otvorena prednja vrata da šutira i udara vozača!

„U jednom momentu je stvarno izgledalo da će se opasno potući, starija gospođa je prva prišla i počela da brani vozača. Prišla sam i ja, dok je ovaj divljao kao mahnit, okrenula sam mu leđa nadavši se da ipak neće smeti da me udari s leđa. Tu se on zaustavio, a onda se začula lomnjava. Odvalio je retrovizor meni iznad glave i pobegao“, ispričala je.

Vozač je pozvao je policiju.

(Večernje Novosti9

Previous articleDa li će se kažnjavati nenošenje maski?
Next articleStevanović: I mladi mogu imati tešku kliničku sliku