DESETOSTRUKI ŠAMPION SVETA SKUPLJA SMEĆE PO ULICAMA NOVOG SADA

Legenda srpskog kikboksa Nenad Pagonis, živi i trenira u Novom Sadu, a kako kaže ovih dana ga veoma muči manjak ekološke svesti kod sugrađana.

Резултат слика за nenad pagonis
Croring Magazine

 Šetam gradom sada, izveo kera malo da se preznojimo… TOOOOLIKO SMEĆA na ulicama grada da me je sramota. Skupio do sada 4 kese, od toga dve sa smećem unutra i 3 plastične flaše, koje su zjapile nasred pešačke staze i poneo ih do najbližeg kontejnera. Papiriće da ne spominjem.. I nije mi teško i nije me sramota da kao jedan proslavljeni sportista, svetski šampion skupljam smece! I skupljaću ga koliko god treba dok ne pokazem svojim primerom kako treba omladina da se ponaša – napisao je Nenad Pagonis, a objavljuje portal Esspreso.rs

Kako kaže Nenad, bio je u mnogim zemljama, kao i u veoma sličnim, nekada socijalističkim tvorevinama kao naša. Ipak, on je tamo primetio znatnu razliku u kulturi, ponašanju i upravo toj, ekološkoj svesti na ovom najnižem nivou.

„Čoveče, odloži svoje smeće u kontejner“. 

Jedno veliko hvala Nenadu za ovaj potez, kao i za trenutak osvešćivanja naših građana. Da živimo u čistoj i lepoj sredini.