Derbi Vojvođanske lige pripao Slogi

MLADOST – SLOGA (Čonoplja) 0:1 (0:0)

Fudbaleri apatinske Mladosti nisu uspeli da iznenade, za sada neprikosnovenu, Slogu i ostvare pozitivan rezultat, kojim bi se oprostili za ovu godinu od svojih navijača.

Bili su Apatinci bolji tim tokom prvog poluvremena, stvorili par izglednih prilika od kojih je najpovoljnija bila u 9. munutu, kada se Mišković vešto oslobodio svog čuvara, dobro šutirao, ali je golman Bulović bio na visini zadatka i loptu izbacio u korner.

Udarac iz ugla izveo je Mišković, a na nabačenu loptu reagovao Ožegović čiji je udarac završio, umesto u mreži, na prečki. Kao izgledna prilika, može se napomenuti slobodan udarac u korist Apatinaca, na nekih 17 metara od gola, ali je Mitrović slabo šutirao, odnosno nije to bio ni šut, već pokušaj da se iznenadi Bulović.

Nastavak je doneo sasvim drugu priču…

Kod većine domaćih fudbalera ostao je prisutan voljni momenat, ali bez kolektivnog zalaganja i maksimalnog učinka svakog pojedinca, teško da se može ostvariti nešto više od poraza protiv rivala poput Sloge.

Odluka je pala u 49. minutu, kada su gosti neometano izneli loptu sa svoje polovine, organizovali jedan od retkih napada i preko Đorovića došli do pogotka, tačnije tri boda.

Izvor Foto: 025.rs