DANAS U SRBIJU STIŽE OSVEŽENJE: Širom zemlje prijatno vreme, a pogledajte kada stižu pljuskovi i nevreme!

kiša, vremenska prognoza, vreme, nevreme, kiša
Pixabay
Oglas

Minimalna temperatura u Srbiji biće 16°C, dok će maksimalna biti 33°C.

U Srbiji u utorak niža i prijatnija temperatura uz razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Samo bi na jugu i jugoistoku Srbije moglo ostati suvo sa dužim sunčanim periodima i toplije nego na severu. Vetar slab severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 16°C do 21°C, a maksimalna od 27°C na severu Srbije do 33°C na jugoistoku, u Pirotu. Uveče je ponegde moguća pojava kratkotrajne kiše i pljuskova. Temperatura u 22h od 17°C do 23°C.

U Vojvodini u utorak niža i prijatnija temperatura uz razvoj oblaka i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 17°C do 19°C, a maksimalna od 27°C do 28°C. Uveče je moguća pojava kiše. Temperatura u 22h od 18°C do 20°C.

U Novom Sadu u utorak prijatnija temperatura uz promenljivu oblačnost i moguću pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab severnih pravaca, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 28°C. Uveče je moguća kratkotrajna kiša. Temperatura u 22h oko 20°C.

(mondo.rs/nsuzivo.rs)

android aplikacija
Previous articleUspešan start “delfini“ na “Sardinija kupu” nadigrana Hrvatska
Next articleTABLICE PO ŽELJI KOŠTAJU 87.000 DINARA! Ali evo šta je zabranjeno da piše na njima!