Damir Skorupan- I dalje strah i trepet za svakog golmana u Sremu

Damir Skorupan, foto SM sport
Oglas

Fudbal u Sremu je i dalje veoma popularan. Utakmice zonskih, pa čak i međuopštinskih liga donose veliki broj publike na tribinama. Terenima u Sremu i dalje vladaju stari majstori fudbala.

Neki od njih su ostavili dubok trag na terenima širom naše zemlje. Ime Damira Skorupana je dobro poznato svim ozbiljnim poznavaocima fudbala. Tokom svoje karijere duge gotovo dve decenije promenio je dosta kvalitetnih klubova. Damir je i danas aktivan fudbaler, strah i trepet za svakog golmana.

Rođen je 15. juna 1981. godine u Sremskoj Mitrovici. U njegovoj zaista bogatoj biografiji imao je priliku da nastupa i u najjačim ligama u našoj zemlji. Detalji njegove karijere su zabeleženi i na najpoznatijim fudbalskim sajtovima na svetu. Donosimo Vam prilog sa transfermarkt-a.

Deo njegove karijere zabeležen na renomiranom sajtu transfermarkt, foto screenshot

Lista nije baš najpreciznija, i sa nje izostaje klub u kom je Damir igrao bitnu ulogu. Veoma kvalitetne partije je pružao igrajući za FK Železnik iz Beograda. U prethodnih par godina Skorupan predstavlja važan šraf u igri mnogih sremskih ekipa. Nakon igara u Radničkom iz Sremske Mitrovice, Damir je nastavio da pruža odlične partije u ekipi Podrinja iz Mačvanske Mitrovice. Nakon toga se ponovo vratio u Radnički da bi od leta 2018. godine pojačao Hajduk iz Divoša. Letos je prešao u FK BSK iz Bešenova. Prethodni vikend je pokazao da iako u poznim igračkim godinama i dalje sa lakoćom rešava utakmice i donosi bodove svojoj ekipi.

Kako kažu fudbaleri, forma je prolazna, klasa je večna.

Izvor: SM Sport

Previous articleTEŠKA SAOBRAĆAJKA NA KEJU U NOVOM SADU (FOTO SA LICA MESTA)
Next articleKamen temeljac za novu nemačku fabriku u Zrenjaninu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here