Da li je ovo moguće? – SKANDAL U KLINIČKOM CENTRU CRNE GORE!

Foto: FOS Media

 Izvor: Novosti.rs  – Nebojša Medojević, jedan od lidera Demokratskog fronta i kandidat za poslanika koalicije “Za budućnost Crne Gore” optužio je menadžment Kliničkog centra Crne Gore u Podgorici da procenjuje političku pripadnost obolelih od koron avirusa koji su hospitalizovani!

Medojević je novinarima predstavio dokument koji se zove ”Spisak hospitalizovanih pacijenata od 16. juna 2020. na Klinici za Infektvne bolesti KBC”, navodećii da je spisak 47 pacijenata autentičan. Međutim, on ga nije podelio novinarima jer bi, kako je rekao, “ugrozio bezbednost izvora i ljude koji su bili na lečenju”.

– Ne bi ovo bilo toliko strašno da pored svih tabela i ne stoji procena dva. U zadnjoj koloni stoji oznaka iz šifrarnika DPS-a. Doktori predvođeni Abdićem i Erakovićem obrukali su lekarsku profesiju, pregazili Hipokratovu zakletvu, pomerili granice ljudske mizerije. Lekari i rukovodstvo KC koji su vezani za DPS procenjuju politički pripadnost lica oboljela od Kovid 19 koja leže u KC na Infektivnoj klinici. Proverio da da li su ove osobe zaista bila na Infektivnoj klinici i dobio sam potvrdu. Ono što je loše za DPS je to da će samo 13 osoba glasati za DPS. Sad je pitanje da li će oni pored čijeg imena stoji minus dobiti adekvatnu negu kao oni sa plusom. Dokument ću poslati ambasadama država Evropske unije, Velike Britanije i SAD. Građani treba da vide da mi 30. avgusta ne glasamo protiv jedne političke partije nego protiv jedne bolesne, nacisitčke ideologije u čijem centru je vlast a oni su za vlast na sve spremni – rekao je Medojević, prenose Novosti.rs