Čuvena italijanska porodica ugostitelja dolazi u Srbiju – Nove investicije

Ilustracija (Foto: StockSnap from Pixabay)
Oglas
Đuzepe Ciprijani, predstavnik četvrte generacije čuvene italijanske porodice ugostitelja i hotelijera, posle razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem o mogućnostima ulaganja u Srbiji, izjavio je ekskluzivno za Tanjug da definitivno razmišlja o otvaranju hotela i restorana u Beogradu.

Na pitanje kada može da se očekuje odluka o ulaganju, odgovorio je:

– Nadam se uskoro.

Privrednik Andrej Kesić, na čiji je poziv Ciprijani došao u Beograd, na pitanje koliko je čuveni svetski ugostitelj blizu odluke o ulaganju u Srbiju, kaže da je posle sastanka da odluka „na skali od jedan do 10 – na 9,9“.

– Imali smo fenomenalan razgovor. Ciprijani je svetsko ime i ukoliko bi se odlučio da dođe u Beograd, Srbiju, bili bismo jedna od devet destinacija u kojima Ciprijani ima svoje objekte. Postavili bismo Srbiju i Beograd na mapu sveta – rekao je Kesić.

Kako kaže, Ciprijani ima poziv iz Bejruta, Crne Gore, Dohe, ali je odlučio da dođe u Beograd da razgovara o tome. Na pitanje može li se očekivati još neko veliko svetsko ime u Beogradu, Kesić je rekao da za oko dve nedelje u Srbiju stiže Marko Bizari izvršni direktor
android aplikacija
Previous articleOvo su najčešća prezimena u Srbiji – Pogledajte gde se kotira vaše
Next articleElectric Vehicle Days 9. i 10. septembra u Novom Sadu