ČUDO U LAĆARKU: Goranova krmača oprasila 32 praseta

Pixabay
**Satirični pogled na svet – Drako Kiki Ilić (Vojvodina Info)

Pravo čudo desilo se u Laćarku, mestu kraj Sremske Mitrovice, u kojem je krmača oprasila 32 praseta – 19 muških i 13 ženskih.

Domaćin i vlasnik ove krmače Goran Mataruga zvani Gorbačov rekao je za portal SM info da je ovo drugo prašenje krmače i da je ona prvi put oprasila 31 prase, ali da nije hteo o tome da priča jer je mislio da mu niko ne bi verovao.

Kako Gorbačov dodaje, prva tura prasica je bila vrhunskog prirasta i već sa šest nedelja, kada je merio prasiće, njihova prosečna težina je bila oko 70 kg.

Korisnici društvene mreže Fejsbuk, gde je ova vest i objavljena, nisu poverovali u istinistost Goranovih navoda, te su ga nazivali lažovom, ne verujući da su prasići imali po 70 kilograma.

Ovaj domaćin je takođe postao poznat po paunu sa najvećim repom na svetu. Širina repa je bila tolika da je paun u dvorište mogao da uđe samo na veliku kapiju i opet bi mu rep zapinjao o njene stubove.

 

 

***Vesti kategorisane na našem portalu pod „Šala-Zabava“ ne pripadaju dnevnom izveštavanju o realnim događajima u zemlji i regionu. Već je deo satiričnog pogleda na svet našeg dopisnika iz Srema.