Čeda Jovanović na Infektivnoj klinici – Mediji: Jovanović u teškom stanju

Copyright: © ATA Images, all rights reserved

Lider LDP se oseća loše i ne ustaje iz kreveta, nalazi se u delu bolnice gde leže pacijenti priključeni na kiseonik, saznaje Kurir.

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović, koji čeka reultate testa na korona virus, u lošem je zdravstvenom stanju i on je preksinoć prebačen iz KBC „Bežanijska kosa“ u Kliniku za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog Jovanoviću, on juče nije ustajao iz kreveta, a potvrđeno je i da je lider LDP u lošem zdravstvenom stanju.

Jovanović je prebačen u deo bolnice u kojem borave pacijenti priključeni na kiseonik, tokom prethodnog dana nije ustajao. Iako je svim pacijentima omogućen odlazak u toalet, Jovanovića juče niko nije video, što je potvrda priče da mu se stanje naglo pogoršalo u odnosu na početak nedelje„, ispričao je Kurirov sagovornik i dodao:

Niko nije mogao da poveruje da on, koji redovno trenira i zdravstveno nije imao nikakvih problema ranije, može da završi u bolnici i zapadne u teško stanje„.

U nastavku čitajte na origlanlnom linkuovde

Izvor: Kurir.rs