Ceca nije žalila pare: Evo koliko je novca dala za PRVO UNUČE

Copyright: © ATA Images, all rights reserved
Folk zvezda Ceca Ražnatović je iskeširala blizu 100.000 evra za rođenje unuka, a ta suma se odnosi na proslavu, dekoracije, opremanje Željkove sobe, kao i na poklone koje je Ceca spremila za Željka i Bogdanu kad stignu kući.

Da je Ceca veliki domaćin, to je svima već dobro poznato. Rođenje Željka je za nju najsrećniji dan u životu. Ceo život je posvetila deci, tako da možete da zamislite koliko će se tek posvetiti unucima. Nije razmišljala o novcu, želela je da sve bude na nivou, pa je dala oko 100.000 evra za sve što je bilo potrebno – kaže izvor blizak Ražnatovićima i dodaje:

Ceca nije pitala koliko košta kada je uzimala najskuplji apartman za snajku i unuka, da krenemo odatle, pa onda preko keteringa sa morskim plodovima, specijalitetima internacionalnih kuhinja, glomaznih i raskošnih plavo-zlatnih balona za dekoraciju, ali i mnogih drugih detalja za koje nije žalila dinara. Ona je opremila čitavu Željkovu sobu, koja liči na bajku. Pokupovala je sve moguće stvari koje će umnogome olakšati i Veljku i Bogdani. Specijalne poklone koje je ona lično naručila za Bogdanu i Željka takođe mnogo koštaju. Jedva čeka da stignu kući i da budu svi na okupu – završio je izvor.

(Pink.rs)