BUDI HUMAN: Spasimo Teodoru

SHARE
BUDI HUMAN
adsteam seo i izrada web sajta

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

prikuplja novčana sredstva za Teodoru Andrić (2016).

Teodora je rođena kao zdrava beba, sa ocenom 10/10, unela je radost i sreću u porodicu, ali na žalost, sreća je kratko trajala.

Već sa tri meseca života javljaju se prvi simptomi bolesti u vidu slabog napredovanja i povraćanja. Ubrzo joj je dijagnostifikovana poražavajuca dijagnoza – tumor na mozgu velicine tri centimetra.

Tada kreće borba za njen život. Operisana je sa četiri meseca u Kliničkom Centru Srbije. Nakon operacije dolazi do niza komplikacija, Teodora ostaje na intenzivnoj nezi petnaest dana, na aparatima za disanje.

Novi šok nastaje kada je donose na odeljenje gde je primećeno da više ništa ne prati pogledom. Ubrzo nakon toga porodica saznaje da je izgubila vid na oba oka 100%. Kontrolni magnet rađen dva meseca posle operacije ukazuje na recidiv, gde je tumor dostigao veličinu od četiri centimetra i drop metastaze duž cele kičme, kao i pojava ciste na levoj strani mozga velicine pet centimetara. Konzilijum odlučuje da se krene sa primenom hemioterapija, koje su trajale nepune dve godine.

Poslednji magnet ukazuje da postoji promena u strukturi tumora, zbog čega je neophodno dalje testiranje i dijagnostika, i eventualno započinjanje nove terapije u inostranstvu.

Teodora ne priča, ne hoda, čak se ne oslanja ni na noge. Od skoro je počela da sedi zahvaljujući fizikalnim vezbama, ima problema sa hormonima, redovno se kontroliše kod neurologa, onkologa, neurohirurga, endokrinologa i fizijatra. 

Pomozimo Teodori da prikupi potrebna sredstva za nastavak lečenja, jer ona nakon svega ima snage da se bori.

Spasimo Teodoru! Budimo humani!

Pomozimo Teodori!

 Upišimo 721 i pošaljimo SMS na 3030

 Upišimo human721 i pošaljimo SMS na 455

 160-555300-54

 00-540-0004276.8
IBAN: RS35160005400004276827
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 E-doniraj

 PayPal

adsteam seo i izrada web sajta