BRUTALAN FIZIČKI OBRAČUN KOMŠIJA, KRV NA SVE STRANE

Image by Wolfgang van de Rydt from Pixabay

G.T. (63) iz sela Gornji Barbeš u opštini Gadžin Han uhapšen je zbog pokušaja ubistva svog komšije M. N. (78), jer mu je motkom razbio glavu i polomio ruku.

Do brutalnog obračuna došlo je juče oko 13.30 sati u ovom selu kada su se njih dvojica slučajno srela, posvađala a zatim i potukla.

„G.T. se nakon posete svom kumu S. T. vraćao kući ali mu je usput pozlilo pa se uhvatio za plugove koji su se nalazili na putu a čiji je vlasnik M.N. To je bio povod sukoba, jer je M.N. počeo da psuje G.T. te da mu u pogrdnom kontekstu pominje i roditelje. G.T. je to jako pogodilo, pa mu je rekao da mu ne dira oca i majku. Međutim, M.N. je to još više razjarilo, dohvatio je motku i G.T.dva puta udario u glavu. Na njegovu nesreću, motka mu je ispala, što je G.T.iskoristio i njome je uzvratio Miodragu udarajući ga više puta po glavi sve dok nije pao“, objašnjavaju sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

G.T. se vratio kod svog kuma i zatražio da ga odvede kod lekara jer je imao povrede po glavi. Međutim, kada su krenuli ka zdravstvenoj ustanovi, naišli su na M.N. koji je ležao na putu. Kum je pozvao Hitnu pomoć pa su obojica prevezena u Klinički centar u Nišu gde je ustanovljeno da je Gradimir zadobio lakše povrede ali da je njegov protivnik životno ugrožen“, navode izvori.

Više javno tužilaštvo je ovaj događaj okvalifikovalo kao pokušaj ubistva pa je G.T.uhapšen. Nakon zadržavanja od 48 sati, biće priveden na saslušanje tužiocu.

(Kurir.rs/Telegraf.rs)