Bred Pit lansirao šampanjac čija je cena 320 EUR

Youtube/Printscreen
Oglas

Glumac i već duži niz godina (su)vlasnik provansalske vinarije Chateau Miraval, Bred Pit, upravo je lansirao novi šampanjac, Fleur de Miraval ER2. Novi poduhvat odvija se u jeku spora sa Anđelinom Džoli oko vlasništva nad vinskom kućom koja iz berbe u berbu pravi sve solidnija i luksuznija vina.

Nova verzija roze šampanjca Fleur de Miraval, lansiranog prošle godine, proizveden je u saradnji sa proslavljenim vinarom iz Šampanje Pjerom Petersom, i ponovo uz strogi nadzor vinske porodice Peran, odgovorne za sva dosadašnja vina kuće Miraval.

Osnova novog izdanja popularnog rozea je vino iz berbe 2017.

– Drugo izdanje napravljeno je od 75% šardonea iz različitih berbi, a bogatstvo berbe 2012. i savršen balans berbe 2012. dali su mu dodatni kvalitet – kažu u Miravalu, dodajući da ostatak od 25% dolazi od mladog pino noara. Vino je odležavalo na kvascima tri godine i degoržirano u aprilu ove godine.

Bred Pit je rekao da je impresioniran uspehom prošlogodišnjeg šampanjca.

– ER2 u još većoj meri pomera granice, i stvorili smo nove ekstreme kvaiteta – rekao je Pit, kome je uspešna promocija vina svakako potrebna da otkloni loš publicitet nastao usled neugodnog sukoba sa bivšom suprugom oko vlasništva nad vinarijom.

Vino se prodaje po ceni od 320 EUR.

Najnovija studija otkrila: Seda kosa može da vrati boju

(eKapija.com/Vino & fino)

android aplikacija
Previous articlePet razloga zašto češće jesti humus
Next articleNema više „tagovanja“ – Facebook ukida sistem za prepoznavanje lica

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here