Bora Čorba: Nisam teško bolestan, ovo su zlonamerne glasine!

bora čorba
Foto izvor: Srbija Danas Bora Srbija Danas Bora Đorđević

Prethodnih dana se dosta pričalo o Bori Đorđeviću i tome da je teško bolestan i da ima karcinom prostate. Gotovo svi mediji su preneli pisanje jednog časopisa, ali prema tvrdnjama Đorđevića to nije istina!

Frontmen Riblje čorbe se, u kratkom saopštenju za „Večernje novosti“, osvrnuo i na druge navode u pomenutom članku.

„Nisam teško bolestan, što se i videlo na više nego uspešnoj letnjoj turneji u 25 gradova, a naročito na poslednja dva — 13. septembra u Ljubljani i 5. oktobra u Beču. Sviramo i pevamo bolje nego ikad. Verujemo da su ovakve dezinformacije pokušaj sabotaže nekih loših ljudi. U ime Riblje čorbe, Bora Đorđević,“ piše u saopštenju.

„Riblja čorba nije otkazala, niti će da otkaže nijedan nastup. Naprotiv, već 7. decembra smo u Minhenu, a u pripremi je i velika turneja. Zakazuju se datumi i za njen američki deo. Vest o otkazivanju koncerata je zlonamerna, s tendencijom da nam obezvredi izuzetan album ‘Da tebe nije’, i unese nesigurnost u naše fanove i obeshrabri organizatore,“ napisao je Bora.

„Takođe je zlonamerno napisano da tražimo nekakve pare. Hvala onima koji su ponudili novčanu pomoć, ali novac nam nije potreban. Svi u bendu smo osigurani,“ piše u saopštenju prenose Novosti.rs.

autor: Novosti.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here