BOLEST NEIZLEČIVA – „Mi ne pijemo vina, samo krvi SRBINA iz KNINA“

Internetom kruži skandalozan snimak grupe hrvatskih bezmozgovića kako nariču pesmu koja poziva na mržnju, netrpljivost i istrebljenje srpskog naroda.

Na snimku se vidi velika grupa kako šeta ulicom i veliča nacističku hrvatsku pesmom „mi ne pijemo vina, samo krvi četnika iz Knina„… Međutim to nije ništa novo od „komšija“, slični grafiti koji pozivaju na klanje, prolivanje krvi, vešanje, ubijanje….(sve ono što je i učinjeno srpskom narodu na Gradiški, Jasnovcu….) javljaju se svakodnevno na zidovima u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci, Vukovaru…

Ova neizlečiva bolest i fašistička politička tendencija ohrabruje mržnju i netrpeljivost prema Srbima u Hrvatskoj koji čine najbrojnije manjinsko stanovništvo te zemlje.

Kada bismo sagledali skupa ultranacionaliste u obe zemlje…

U Srbiji se neguje ljubav prema otadžbini i pravoslavlju, veliča se i ponosi onim što smo vekovima branili, dok se sa druge strane ne vidi nikakva ljubav prema domovini kada pogledamo te mlade Hrvate koji se predstavljaju kao fanatici. Ta jadna skupina ima samo mržnju prema Srbiji i Srbima, a ljubav perma svojoj domovini ne znaju drukčije da pokažu.

S toga zaključujemo da, za „komšije“ koji i dalje neguju fašističke ideale ne postiji lek, to je neizlečiva bolest. Drugi svetski rat je porazio naciste i fašiste, a oni i dalje žele da budu gubitnici…

I da, Hrvatska je članica Evropske unije – Ironija.

(N.E. Vojvodina Info)