Biković želi da Novak Đoković glumi Teslu u novom velikom projetku

Copyright: © ATA Images, all rights reserved

Glumac Miloš Biković u poslednje vreme razvija nekoliko poslovnih poduhvata, pišu mediji.

Ne samo da otvara studio za animaciju u saradnji sa italijanskim kolegom, producentom Andreom Lervolinom, nego je najavio čak sedam velikih projekata koji će se realizovati u ovom studiju.

Biković je nedavno razgovarao sa Novakom Đokovićem o snimanju novog filma o Nikoli Tesli i u ponudio mu je glavnu ulogu.

Izvor blizak Bikoviću naveo je da je glumac razmatrao slavnog tenisera za ulogu, jer Novak i Tesla fizički podsećaju jedan na drugog, piše Blic.

Copyright: © ATA Images, all rights reserved

Đoković nikada nije krio da se divi srpskom naučniku, i svestan je značaja koji je Tesla ostavio u svetu u kom danas živimo.

Ne samo da se Novak divi ovom geniju, nego podržava i njegovu životnu filozofiju, jer kako je jednom prilikom naveo, „Tesla je razumeo važnost u imanju čistog uma, biti tih, smiren, težiti tome da budete spokojni i kako se on u potpunosti pronalazi u tome“.

Miloš Biković je u Sankt Peterburgu potpisao protokol o saradnji na projektu „Tesla“ sa ruskom Nacionalnom medijskom grupom i u planu su film i serija o Nikoli Tesli, u koje Rusi ulažu preko 2 miliona evra.

„Da nas svet pamti kao zemlju koja je dala najvećeg, možda i prvog IT stručnjaka na svetu“, rekao je svojevremeno Biković.

Bivša Mis Srbije se pohvalila da se sinoć provodila sa Novakom (FOTO)

(b92.net/Blic.rs)