BESRAMNO! Eva Ras nastavlja sa skandaloznim izjavama po pitanju Danijele Štajnfeld

printscreen
Glumica Eva Ras od početka skandala na strani je svog kolege Branislava Lečića i osuđuje iskaz Danijele Štajnfeld, koja je glumca optužila za silovanje.

Eva tvrdi da je Danijela nepoznata glumica i da nikada za nju nije čula do sada, te da je razgovor između nje i Lečića, koji je Štajnfeldova priložila policiji kao dokaz, deo glumačkog zadatka za potrebe predstave.

Da nije ovog slučaja, nikad ne bih čula za nju. To je isto ono što je on rekao “Znaš li ti ko sam”, ovde ona isto govori “Mi smo bile javne ličnosti”. U “Ivkovoj slavi” je se uopšte ne sećam. Ne može da kaže da je poznata, kao “nas dvoje smo poznati”. To je isto laž. Kad dođe do optuživanja druge osobe i razaranja tuđeg života, onda ne smete ni takvu stvar da lažete. Ako ona nema predstavu o tome gde je ona u glumačkom životu, kako onda da verujem da je silovana? Kad ne zna za sebe gde je…”, rekla je glumica u emisiji “Posle ručka” na Hepi televiziji.

Eva se osvrnula i na Danijelinu izjavu za “Insajder”, u kojoj je iznela tvrdnje da ne zna gde ju je Lečić odveo u noći kada ju je, kako tvrdi, silovao.

“Posle ovoliko godina da kaže da ne zna gde je bila, kad mi svi znamo da su bili u Ritopeku. I ona zna da je bila u Ritopeku kad ovo kaže. Ja sve čitam šta se objavi, ja sam opismenjena digitalno, sve živo čitam… Srbija zna gde je Ritopek. To je bila kuća Bogdana Diklića, Lečić ju je kupio od njega. To piše na hiljadu mesta u novinama… Da je to ozbiljna izjava, ona bi znala”, izjavila je Eva.

 

(Objektiv)