BEOGRAD: U nedelju 29 avgusta biće održana humanitarna manifestacija DONOSIMO OSMEH

Oglas

Humanitarna manifestacija pod sloganom „Donosimo osmeh“ biće održana u nedelju, 29.avgusta u Beogradu, u organizaciji Gradskih dostavljača.

Da! Moguće je! Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate nas događaj i humanitarnu manifestaciju pod sloganom „Donosimo osmeh“ koju organizujemo u nedelju 29.avgusta od 9 sati u Beogradu. Sredstva koja prikupljamo su za dečicu iz Udruženja samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom „Plava školjka“ i za malu Vanju Malovic-Fondacija Budi human-Aleksandar Sapic– SMS poruka 1077 na broj telefona 3030.

Nama je uz osmeh posao lakši, a Vama je uz osmeh hrana slađa, priznajte to…!

Humanitarna vožnja, u kojoj će biti najveći broj dostavljača, ali i drugih učesnika poput motociklista, počinje od Trga Slavija u 9 sati, a centralna manifestacija počinje od 10 sati na Adi Ciganliji. Za sada je prijavljeno preko 150 učesnika u vožnji koji će praviti društvo mališanima i njihovom autobusu.

Sama manifestacija će početi sa dečijim horom Kolibri, a uz prigodan program za zabavu naših najmladjih sugrađana biće upriličena i aukcijska prodaja prikupljenih predmeta, a medju njima su : potpisana kapica od naših zlatnih vatrepolista, potpisan dres naših zlatnih košarkašica, košarkaška lopta sa potpisom Dušana Kecmana, rukavice Milana Borjana itd…

Mi smo tu da im pomognemo koliko možemo!

U ovogodišnjoj humanitarnoj manifestaciji „Donosimo Osmeh“ je cilj da se pomogne Udruženje samohranih roditelja i porodica osoba sa invaliditetom „Plava školjka“ iz Beograda kao i Vanju Malovic-Fondacija Budi human-Aleksandar Sapic koja boluje od retke bolesti SMA1 (Spinalna mišićna atrofija tip1). Reč je o izuzetno teškoj i progresivnoj bolesti koja često ima smrtni ishod. Bolest je posledica mutacije gena i manifestuje se gubitkom osnovnih životnih funkcija kao što su hodanje, varenje hrane, gutanje i disanje. Dete ne može da drži glavicu, pokreće ruke i nogice.

Kako bi smo pomogli pogledajte na sajtu stranicu humanitarno, i vidite kom će ova manifestacija sada značiti.

Zaparatite #donosimoosmeh i na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/donosimoosmeh

Instagram: https://www.instagram.com/donosimoosmeh/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCllSpgFjJnQFtjzkySVOszA

Previous article10 PIN kodova koje je najlakše hakovati – Da li ove šifre štite vaš novac na kartici?
Next articleUdes na autoputu S. Pazova-Inđija