Bela Crkva ima savremenu turističku ponudu – Kamp turizam

Kamp turizam
Oglas
Naša zemlja se možda ne može pohvaliti sa velikim broja auto kampova, ali recimo u Beloj Crkvi se ovakav vid turizma sve više razvija.

Belocrkvanska jezera i ovog leta su jedna od najtraženijih destinacija, kako domaćih, tako i stranih turista kojih iz godine u godinu ima sve više.

Od oko 600 smeštajnih jedinica, sa koliko raspolaže Bela Crkva, oko 200 su namenjeni kampovima čiji su kapaciteti ovog leta popunjeni. Od ukupno 37 kampova, odnosno kamp odmarališta, koliko ih postoji u Srbiji, čak tri su Beloj Crkvi.

„Najstariji auto kamp se na lazi na Glavnom belocrkvanskom jezeru kao i na Vračevgajskom jezeru. Velika je posećenost i velika je zainteresovanost za potrebe auto kampova u Beloj Crkvi, mislim da u ovom trenutku se ne može pronaći slobodno kamp mesto za one kamp prikolice koje bi ovde ostajali tokom cele kalendarske godine“, kaže Novica Jovanović, direktor TO Bela Crkva.

Auto kampovi se nalaze na glavnom i Vračevgajskom jezeru, a kako Bela Crkva raspolaže sa sedam jezera, ovo mesto, kako kažu u TO Bela Crkva, svakako ima veliki potencijal za razvoj ovakvog vida turizma, koji u Srbiji, u odnosu na evropske zemlje, još nije u velikoj meri razvijen.

android aplikacija
Previous articlePoslužio otrovnu hranu na sahrani, 10 ih umrlo, 50 povređeno
Next articleBEOGRAD : Izgoreo restoran na šetalištu ADA HUJA , Karaburma (FOTO)