Bane Ivanović na Mundijalu bez kapitenske trake

sport
Bane Ivanović, Kapiten.com
Oglas

Odlukom trenera reprezentacije Mladena Krstajića, kapitenska traka pripala je Aleksandru Kolarovu, a zamenik kapitena biće Nemanja Matić.

Ivanović
b92.net/Bane Ivanović

Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić je odlučio da novi kapiten bude Aleksandar Kolarov, dok će njegov zamenik biti Nemanja Matić.

Moja ideja sa Kolarovim kao kapitenom i Matićem kao zamenikom je da imaju moć da nastave tamo gde je Bane stao. Bane je mnogo dao Srbiji i ona njemu. Pričali smo, ovo su neke interne stvari koje rešavamo u svlačionici – rekao je Krstajić.

Bane Ivanović, za selekciju Srbije debitovao je u junu 2005. godine kada je selektor bio Ilija Petković u meču protiv Italije, a do sada je učestvovao na Mundijalu u Južnoj Africi. Bane je tokom azijske turneje upisao i 100. nastup za reprezentaciju Srbije, ali  više neće nositi zastavicu sa grbom našeg saveza.

Bio je kapiten našeg tima od 2012. godine kada je kapitensku traku nasledio od Dejana Stankovića.

Kolarov
Aleksandar Kolarov/vesti-online.com

Zahvaljujem se selektoru da budem kappiten, dugo sam igrao sa Banetom i posebna mi je čast da sam ga nasledio. Tu stavljam tačku jer mnogo volimo da polemišemo, a nema nikakvih problema u ekipi – rekao je Aleksandar Kolarov.

Novi kapiten Aleksandar Kolarov je do sada odigrao 72 utakmice za nacionalni tim i postigao je 10 golova.

Previous articleStopa prirodnog priraštaja u Staroj Pazovi u konstantnom opadanju
Next articleAfrin: U eksploziji život izgubilo jedanaestoro ljudi