Balaševićevi fanovi besni nakon koncerta u Zagrebu!

SHARE
Balašević
Đorđe Balašević, Zadarnews, foto: Hrvoje Bajlo

Nakon održanog koncerta Đorđa Balaševića u Lisinskom u Zagrebu, usledili su brojni komentari ogorčenih fanova. Naime, oni nisu razočarani koncertom niti muzikom, već samom organizacijom koncerta i neljubaznim obezbeđenjem.

Kako izveštava hrvatski portal Index.hr, na koncertu je striktno bila zabranjena upotreba mobilnih telefona. Mnogi fanovi su se oglasili na društvenim mrežama kritikujući obezbeđenje, ali i sam čin zabrane mobilnih telefona.

Nije stvar snimanja nego se nije uopšte smelo pogledati u mobilni. Dobila sam poruku, sekundu pogledala u mobilni ispod sedišta i neki neotesani klinac me izvukao kroz ceo red, digao zgrožene ljude i počeo da mi se unosi u facu da će me izbaciti napolje. Kažem mu: morala sam da pogledam, dete je u pitanju. Dakle, neljubaznost na visokom nivou! Posle toga za mene je koncert bio gotov! Postoji način na koji se komunicira s ljudima, sve se može reći na pristojan način. Niti sam imala nameru da snimam, niti sam ometala ikoga“, požalila se jedna posetiteljka na svom Fejsbuku.

Zatim su usledili komentari koji direktno krive Balaševića.

„Nije stvar u klinji, nego u Balaševiću, lukavo.“

„Zabranio snimanje? On je došao u naš grad u Zagreb u Lisinski i nešto da on brani?“ 

Sa druge strane, bilo je i onih koji su podržali zabranu snimanja.

„Predstave je najčešće zabranjeno slikati, pa ne vidim razlog za ljutnju. Kršili ste pravila i išli mimo opšte kulture. Ljutite se na ljude jer su radili svoj posao… Originalan komentar je druga priča -ukoliko osoba nije ni pokušavala slikati/snimati- ne vidim čemu praviti scenu oko kratkog gledanja na mobilni“, upozorila je jedna žena.