BALAŠEVIĆ SE JAVIO FANOVIMA: ,,Nisam umro baš iz prve“

Printscreen/Facebook

Kantautor Đorđe Balašević u ponedeljak se, po prvi put, obratio javnosti posle zdravstvenih problema koje je nedavno imao.

Njegova ćerka Beba postavila je na „Fejsbuk“ snimak gde se vidi kako „panonski mornar“ trčkara i vežba u prirodi, a zatim staje pred kameru.

Dobra je vest da nisam umro baš iz prve, a loša vest je što to nije skok uvis, gde imaš tri pokušaja, već neograničen broj – u svom stilu je rekao Đole. – Bio sam u „frkici“, žao mi je što smo morali da odložimo koncert u Kragujevcu. To je uvek bio rokenrol grad. Odatle je „Smak“, na kraju krajeva. Kragujevac je sačuvao sva obeležja grada, i nije se poseljačio, u ružnom smislu te reči.

Nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam „doteran“. Dobio sam četiri „stentića“. Rekli su mi da ću moći da trčim – ne verujem. Nemojte me pitati da li sam dobro, jer neću više nikad biti dobro. Imam 100 godina, ne mogu biti dobro, ali se nadam da ću moći da nastavim tamo gde smo stali, i da još neko vreme neću dobiti ulicu u Novom Sadu.

Čuveni kantautor je rešio da se našali malo na svoj račun ali da ujedno „pecne“ i neke od svojih kolega.

Bio sam u bolnici, imao sam probleme… Ali to nije nikakakva vest. Za mene je vest kad se pojavi vest da neki tip, najpoželjniji momak u regionu, održava koncerte u Beogradu. A taj najpoželjniji momak u regionu, mislim na Čolu, ima 70 godina. E to je vest. A kad jedan deda završi na Insitutu za kardiovaskularne bolesti to nije vest. Ja sam pravi deda, dvostruki deda. Imam dve unuke. Pre toga sam bio deda na crno već godinama. Vest bi bila kad bih se pojavio u rijalitiju… Te stvari gde je priroda digla ruke od ljudi„, rekao je Balašević.

 

Izvor: espreso.rs/Novosti