Baka Prase se povlači sa jutjuba?! (FOTO)

Kika i Baka prase, foto screenshot youtube

Jutjuberi dobijaju sve veću pažnju i gledanost. To je činjenica koju niko ne može da obori. Broj od 1,47 miliona pratilaca na „Youtube“ koliko ima Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase govori sam za sebe.

Nije ništa novo da jutjuberi ulaze u rasprave, i prepucavanja, ali je novo da je poslednja „drama“ dovela do tenzija među pratiocima?! Čak i do straha da će se sukobiti fanovi dva jutjubera. Baka Prase i Kika su se našli i u jutarnjem programu televizije sa nacionalnom frekvencijom u subotu, i govorili o toj temi.

Baka Prase je nakon toga objavio pesmu pod nazivom „Je l te nije blam?“ u kojoj je još brutalnije izvređao jutjuberku Kiku. Uz mnoštvo uvreda upućenih Kiki, u sve je umešao i njenu majku, koja se s vremena na vreme pojavljuje u njenim klipovima.

Njegovi oprečni komentari i skandalozni potezi izazvali su bes srpske javnosti. Zbog toga se Baka Prase oglasio na svom Instagram nalogu i najavio da će možda ugasiti svoj kanal na jutjubu.

Foto printscreen/instagram

„Možda ću u jednom trenutku privremeno ugasiti kanal ako dođe do toga, ali me nikada neće srušiti“ , napisao je Baka na svom Instagramu.

Da li će se i odlučiti na tako drastičnu odluku ostaje da se vidi.

Izvor: Blic.rs

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here