Astrologija otkriva vaše najdublje potrebe i tajne!

Pixabay
Oglas

Mesec je planeta koja vlada našim najdubljim osećanjima, specijalno onim koje krijemo od svih.

U njemu se nalazi naš emotivni kod po kojem funkcionišemo u životu. Mesečev znak u natalnoj karti daće nam mnogo informacija o našem ponašanju, potrebama i željama.

Mesec u Ovnu

Jake emocije, brzo plane, avanturista koji misli da svi mogu sve. Naglašena dramatičnost i brzopletost u odlukama, a strpljenje je kao glavna lekcija u životu.

Mesec u Biku

Emocionalno stabilan, hedonista i ljubitelj svega komfornog. Lenji, ali nikada ne odustaju, deluju proračunato, a ustvari su vrlo oprezni. Lekcija im je da prevaziđu ljubomoru.

Mesec u Blizancima

Uvek traže akciju i uzbuđenje, uživaju u dugim razgovorima, čula su uvek okrenuta ka intelektualnom, a manje emotivnom. Rečima bude emocije kod drugih, vešti su u govorima.

Najbitnije je da nauče da probude emocije u sebi i istraže ih .

Mesec u Raku

Osetljivi na nepravdu, glavni oslonac im je porodica, nežnih i sporih reakcija. Veliki su sanjari i često su prisutne krajnosti u emotivnim reakcijama. Lekcija je da nauče da balansiraju i izbegavaju prečeste promene rapoloženja.

Mesec u Lavu

Dramatični, emotivno vezani za sve što smatraju svojim, teško postižu kompromis. Lako stupaju u akciju i osetljivi su na kritiku. Lekcija im je da nauče da stave svoj ego u drugi plan i poslušaju ponekad sagovornika.

Mesec u Devici

Pozicija koja se odnosi na praktičnost i jaku mentalnu aktivnost, dosta organizovan, tačan i precizan. Nekada su džangrizavi i svadljivi, a sve zato što ne govore odmah šta osećaju. Trebalo bi  da budu manje nesigurni.

Mesec u Vagi

Traže potvrdu i prihvatanje svuda, prijatnog karaktera, vole umetnost. Prisutna je neodlučnost i mnoge poslove ne završavaju do kraja. Savet i lekcija im je da malo više rade na emotivnoj samostalnosti.

Mesec u Škorpiji

Posesivne intezivne emocije, jaka volja, situacije i ljude vide ili crno ili belo, bez sredine. Intuitivni i lako čitaju ljude pa su vrlo često psiholozi. Moraju da spuste impulsivnost na prihvatljivu meru, a dominaciju da koriste samo u poslu.

Mesec u Strelcu

Idealizam koji je prisutan na svakodnevnom planu, teže da se stope sa svima, pravedni, ali nestabilni i promenljivi. Uživaju u sportu i u svemu vide dublji smisao. Moraju da nauče da prihvate neke norme i da prevaziđu dečju naivnost koja ne prolazi s godinama.

Mesec u Jarcu

Preispitivanje sebe i svojih osećanja je stalno prisutno, naglašena potreba za kontrolom, nekada hladni i distancirani. Divni prijatelji, ali teško se dolazi do te pozicije, vredni i marljivi radnici.

Savet je da nauče da se opuste i prepuste nekome drugome kontrolu.

Mesec u Vodoliji

Sloboda i njihov prostor su na prvom mestu, idu ispred svog vremena, nekada su veliki buntovnici. Bliskost i intimnost sa nekim su im nekada nedostižni jer uvek biraju pre samoću nego prilagođavanje.

Lekcija im je da nauče da prevaziđu upravo to, potrebu za bežanjem od odnosa.

Mesec u Ribama

Urođena intuicija i instinkti, osećaj za druge, maštovitost i požrtvovanost. Preemotivni su pa probleme je potrebno da rešavaju malo hladnije glave. Savet je da uvek slušaju intuiciju, ali i da sebi nekada daju oduška i sebe stave na prvo mesto.

Ovi horoskopski znakovi stvoreni su jedno za drugo

(budoar.rs)

Previous articleUvođenje 5G mreže u Srbiji u prvoj polovini 2022.
Next articlePas u jednom danu UJEO sedam Futožana

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here