ASOCIJACIJA KLUBOVA RASPRAVLJA O IMENU NACIONALNOG STADIONA

SHARE
nacionalni stadion, izvor slike espreso
adsteam seo i izrada web sajta

Nacionalni fudbalski stadion moći će da primi 60.000 navijača, prostiraće se na 35 hektara, a sa pratećim objektima i sadržajima na ukupno 430 hektara. Ceo objekat biće multifunkcionalnog karaktera. Koncept podrazumeva kombinaciju ulaganja u industriju, turizam, tehnologiju, zabavu, kulturu i gradnju stambenog kompleksa.

Pošto je već poznato da će stadion biti izgrađen za 5,6, najkasnije 12 godina krenuli su da se rešavaju i najsitniji detalji. Asocicija fudbalskih klubova je već održala jedan sastanak vezan isključivo za ime nacionalnog stadiona.

U opciji su tri imena, imena koja kako kažu su zadužila srpski fudbal. To su Erik Đemba Đemba, Mamadu Mbođ i Valeri Božinov. Prema nezvaničnim informacijama vodi se velika „bitka“ oko toga da li će stadion poneti ime Đembe Đembe ili Mamadua Mbođ. Naredni period doneće nam odgovor i na to pitanje.

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.
Izvor: FB LaGalačke vesti

adsteam seo i izrada web sajta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here