Aksesoari kao dodatak odevnoj kombinaciji

GirlandWorld!

Aksesoari su idealan dodatak vašem stajlingu, a mi predstavljamo najpopularnije

Bez obzira da li ste obučeni elegantno ili sportski po neki aksesoar vam može pomoći da izgledate dobro i upečatljivo. Nakit ima moć da transformiše kompletan stajling, a dobar komad može posebno začiniti vaš izgled.

Za ovu sezonu dizajneri su predstavili povratak nekoliko starih trendova za koje se mislilo da se nikada neće vratiti a tu su i novi.

Futurističke i retro naočare za sunce

Svakako ove naočare za sunce hit su ove sezone i ceo instagram poludeo je za njima. Tanke, malene naočare za sunce kod vodećih dizajnera su must-have komad aksesoara. Poznate su i pod nazivom „Matrix“ oštrih su ivica i izgledaju totalno retro. Nose ih poznati poput  Kendel Džener, Bela Hadid ali futurističke  i retro naočare su i deo street style mode. Zato ove sezone možete zaštiti oči od sunca ovim totlno cool aksesoarom.

2018
matrix sunglasses 2018/Buro 24/7 Australia

Providna torba

Hit ove sezone su i providne torbe za kojima je svet poludeo. Providna tašna kao ultimativno „otrkivanje“ sebe kroz sadržaj koji se u njoj nosi. Nekada su se ovakve torbe nosile samo na plažu ali se danas one nose i kao neizbežni street-style dodatak. Neke modne kuće kao Chanel i Balmin nisu se zaustavili samo na torbama oni su izbacili i providne čizme.

2018
transparent bag 2018/Pinterest

Viseće minđuše

Upadljive, viseće, blještave minđuše koje podsećaju na kristalni luster. Svakako moraju biti upadljive jer podsećaju na luksuz. Možete nositi samo jednu ili obe minđuše na vama je da odlučite. Svakako ove minđuše najbolje ne nositi na podignutu kosu zbog većeg efekta i bolje upadljivosti.

2018
trend accessories 2018/Harper’s Bazaar

Šnale u kosi

Posle dužeg vremena vratile su se ponovo u modu. Neizostavan detalj u kosi ove sezone su različite šnale i ukosnice za kosu ukrašene kristalima.

2018
hair accessories/Glowsly