Ako se u Ukrajini ne bore nacisti, ko je onda ovaj? (VIDEO)

Oglas

Po ko zna koji put ćemo čuti da se u Ukrajini bori samo narod koji želi svoju zemlju i slobodu, a ono što vidimo na terenu je sasvim nešto drugo.

I sve dok mediji pričaju nekakve žalopojke o jadnim borcima i razdvojenim porodicama, naravno da ih ima, ipak preovlađuje u Harkovu, Mariupolju, Kijevu, Rubižnjem…vojnici i paravojska koja sledi nacističku ideologiju.

Svesni smo da se veliki broj ukrajinskih vojnika predao, s obzirom da nema ni volje, ni snage da se bore za nešto u šta ih gura neko drugi-treći i neko veći.

S toga činjenice da u zarobljeništvo padaju samo oni najgori i najkrvoločniji još od 2014. godine. Nacisti i fašisti čija se ideološka slika ogleda kroz Hitlera i celokupni narativ famoznog „Trećeg Rajha“.

Ko je ovaj „borac“ ako nije nacista?

**Podsetimo da se vrlo malo medija u Srbiji bavi tematikom popularnog nacizma i zločinačke ideologije u Ukrajini. Tendecioznost da se demonizuje Rusija se nastavlja iako počinjeni zločini, nacistička i fašistička ideologija proizilazi od strane kojoj zapad neprestano pomaže, kako stalnim dopremanjem oružja, novca, donacija, opreme, medijske podrške. Ovolika uključenost više od polovine svetskih zemalja jasno govori da stvari koje smo pretohdno naveli nisu toliko važne koliko je nešto drugo ili treće u interesu?

 

android aplikacija
Previous articleVoša osvojila novu titulu i dodala zvezdicu iznad grba
Next articleOva 3 znaka očekuje karmička ljubav