6 godina zatvora za mučenje i prebijanje devojke na Podbari

Pixabay
Đ.L. (25) iz Klenja kod Bogatića, optužen za nasilje u porodici, osuđen je u Osnovnom sudu u Novom Sadu na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od šest godina, zbog prebijanja tadašnje devojke I.F. (23) iz Banovog Polja kod Bogatića, marta prošle godine u stanu na Podbari.

On je optužen da je 12. marta u podstanarskom stanu u Kosovskoj ulici, u nastupu ljubomore, brutalno pretukao svoju tadašnju devojku, nanevši joj teške povrede. Ona je imala višestruke prelome rebara, probijena joj je plućna maramica, imala je opekotine od pegle i posekotine po nogama. U bolničkoj postelji na Institutu u Sremskoj Kamenici provela je osam dana.

Dvadesetpetogodišnjak je, kako piše „Dnevnik“, osuđen za nasilje u porodici u sticanju sa teškom telesnom povredom. Sud je okrivljenom za krivično delo nasilje u porodici utvrdio kaznu zatvora u trajanju od godinu i po dana, a za krivično delo teške telesne povrede kaznu zatvora u trajanju od pet godina, te je okrivljenom izrečena jedinstvena zatvorska kazna u trajanju od šest godina.

Njemu je produžen pritvor sve do upućivanja na izdržavanje zatvorske kazne, a oštećena je upućena na parnicu sa imovinsko-pravnim zahtevom, odnosno sa zahtevom za naknadu štete.

STRAVIČNO IŽIVLJAVANJE U CENTRU NOVOG SADA: Devojku tukao, sekao i pržio peglom

Autor: Dnevnik