5 stvari koje treba da naučite o seksu pre tridesete

Image by StockSnap from Pixabay
Oglas

Nekoliko stvari koje će vas uvesti u ispravan tok kada je reč o seksu. Ono što treba da znate pre tridesete i ono zbog čega ćete biti pravi u najboljim godinama…

  • PIJANI SEKS UME DA BUDE GROZAN

Skoro da je nemoguće prisetiti se kada ste u 20-im godinama imali seks potpuno trezni, jer kako biste se drugačije opustili pored nje? Međutim, godinama počinjete da shvatate kako alkohol može u stvari da vam odmogne i da se negativno odrazi na vašu erekciju.

  • DEVOJKE MOGU DA BUDU LOŠE U SEKSU

Ovo je šokantno otkriće za sve muškarce! Dovoljno je neprijatno što ste oboje nagi, a vi upravo shvatate da neko kao da visi sa uzglavlja krevete i neprestano izgovara psovke, a to niste vi! Dvadesete godine naših života su period kada shvatamo da je sasvim u redu da nam se nešto dopada ili ne dopada u krevetu, kao i da i ona može da bude podjednako odgovorna za loš kraj sastanka i seksa kao i vi.

  • PREDIGRA JE OBAVEZNA

To ne znači da ona treba da vam pruži oralni seks, već da pre nego što pređete na konkretan odnos, morate da je uzbudite i dovedete u posebno raspoloženje za seks. A nakon 20-ih već znate da je predigra najbitniji deo seksa i posvećujete joj mnogo više pažnje nego ranije.

  • NE HVALITE SE

To rade samo nezreli muškarci, pa je logično što smo se u srednjoj školi hvalili drugarima s kojim smo devojkama bili.
Međutim, u periodu 20-ih savladamo lekciju da pravi džentlmen nikada neće pričati od tome šta se dešava izvan njegovih čaršava i da će poštovati svoju devojku i njihovu intimu.

  • DIRTY TALK JE ZAPRAVO VEOMA UZBUDLJIV

Kada ste mlađi, ne postoji ništa čudnije u seksu od dirty talka, pa ga tada često izbegavamo, ali vremenom uz dosta iskustva spoznajemo moć prljavog, nestašnog razgovora u funkciji strastvene predigre.

(MensHealth)

Previous articleJedan trik posle kog vaš WC više NEĆE IMATI NEPRIJATAN MIRIS
Next article,,Batut“ objavio plan imunizacije građana

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here