5 modela tašni za poslovnu ženu sa stilom (FOTO)

posao
unsplash.com
Oglas

Svaka poslovna i prezauzeta žena, koja trči sa sastanka na sastanak, treba da ima jednu modernu, šik dizajniranu tašnu, koja će zadovoljiti sve njene potrebe, kako one poslovne (funkcionalne), tako i one moderne (estetske).

Poslovne i veoma zauzete žene, sa zgusnutim rasporedom, brdom papira koje treba da nose sa sobom, ali i osnovnim beauty proizvodima, uvek su u potrazi za pravom tašnom, koja će im olakšati nošenje gomile stvari.

I ne samo što će im olakšati nošenje i pomoći u organizaciji, već treba i da izgleda predivno i bude savršeni modni dodatak.

Koliko stvari poslovna i moderna žena očekuje od samo jedne tašne?!

Da tašna bude krajnje funkcionalna, praktičnog dizjana kako bi u nju komotno moglo da stane sve što joj je potrebno za jedan poslovni, užurbani dan, ali i da predivno izgleda, da bude jedan atraktivni moderni dodatak. Takođe uz sve ovo, tašna bi morala da odgovara i različitim stilovima tokom dana. Npr., uveče kada se završi radni dan, ako ostaje u gradu na piću, ta tašna mora da odgovara večernjoj prilici za izlazak. Zatim, ako putuje gradskim prevozom, ona bi morala i za tu svrhu da bude odgovarajuća.

torba

torba
Image by cicp85 from Pixabay
torba
Image by Jarosław Igras from Pixabay

 

torba
unsplash.com
torba
Image by 三山 傅 from Pixabay

(ekapija.com)

Previous articleBivši pripadnik OVK odbio da svedoči u Hagu
Next articleRešite se zavisnosti od SLATKIŠA uz pomoć ove JEDNE NAMIRNICE