3 razloga za seks sa kondomom

Pixabay
Prema istraživanjima kompanije Trojan, koja je u ispitivanje uključila muškarce i žene starosti između 18 i 34 godine, koji su sami ili u novoj vezi, 50 procenta parova prestaje da koristi kondome nakon mesec dana veze, dok 62 procenta prestaje sa upotrebom kontraceptivne zaštite nakon dva meseca.

Sledeća 4 razloga za seks sa kondomom, možda će vas ubediti da ubuduće ipak koristite zaštitu.

ŠITI OD POLNO PRENOSIVIH BOLESTI! TAKOĐE POMAŽU VAM DA SE OPUSTITE

Svi znamo da stres može da uništi seks, ali da ste znali da seks bez kondoma može da proizvede stres?

Pixabay

Prema otkrićima iz studije, zabrinutost oko trudnoće i polno prenosivih bolesti onemogućava vam da uživate u seksu, priznalo je skoro 50 procenta žena. One su napomenule da ne mogu da se opuste i potpuno uživaju u seksu bez kondoma, jer postaju anksiozne i brinu oko navedenih problema. Sa druge strane, korišćenje kondoma će vam pomoći da se opustite budući da nećete strahovati od neželjene trudnoće vaše devojke ili pak od polno prenosivih bolesti.

Pročitajte i: Zašto žene vole nedostižne muškarce?

SEKS DUŽE TRAJE

Nedostatak direktnog kontakta zapravo može da bude dobar po vas. Muškarci, koji su iskusili prevremenu ejakulaciju ili bi jednostavno želeli da im seksualni odnos traje duže, mogu da koriste kondom kako bi povećali svoju izdržljivost.

KORIŠĆENJE KONDOMA JE KOMPLIMENT

Studija je pokazala da devojke više poštuju i cene muškarce, koji su odgovorni prema sebi i drugima i koji stalno kupuju kondome. Kondom je indikator standarda. Upotrebom kondoma, pokazujete da poseduje samopoštovanje i da vodite računa o svom zdravlju, kao i zdravlju vaše druge polovine.

Namirnice koje će ojačati vaš imunitet!

 

Autor: MensHealth