3 pokazatelja da je dobra u krevetu

Image by andreas160578 from Pixabay

Istraživanja ukazuju na to da postoji veliki broj pokazatelja toga kakva je devojka u krevetu.

Stručnjaci su pokazali da možete da pročitate njeno umeće na različite načine, od toga kako se ljubi do toga koji joj je omiljeni ukus sladoleda.

Ovo su neki od pokazatelja koji to govore; 

PIĆE KOJE PIJE

Skorašnja studija pokazala je da devojke koje piju vino nisu preterano avanturistički nastrojene, dok sa druge strane one koje se odlučuju za vodku uživaju da budu dominantne. Još jedna ne tako iznenađujuća činjenica jeste da devojke koje uživaju u tekili jesu zabavne, druželjubive i spremne na akciju.

SPORTISKINJE ZNAJU

Naravno da nije iznenađujuća činjenica, ali da podsetimo, devojke koje se bave sportom obično pokazuju bolje umeće u krevetu. Ne samo što sport podiže samopouzdanje, već se stiče i samouverenost i fizička spremnost koja je sjajan preduslov za različite egzibicionističke akcije.

NAČIN NA KOJI SE LJUBI

Obratite pažnju na to kako se ljubi, može da vam pruži jasan nagoveštaj toga kakve su njene druge oralne sposobnosti… Naravno nemojte ni da pomišljate na najgore ako neki poljubac nije baš idealan, kod svakog pravila postoji izuzetak. Ne brinite i ako se nežno ljubi, možda jednostavno preko dana uživa u nežnostima, dok joj je noć teren na kom će vam pokazati i svoju divlju stranu.

(MensHealth)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here