3 horoskopska znaka koja su neviđeni BAKSUZI U LJUBAVI

Pixabay
Oglas
Evo koji znaci s pravom najčešće kažu da ih „prati nesreća“.
Devica

Sistematične i praktične Device su veoma vešte u rešavanju tuđih problema. One će odlično posavetovati druge ljude, ali same sebi ne umeju da pomognu.

Ceo život se trude da “isprave krive Drine” i taman kad u jednom segmentu zavedu red, u drugom ih sačeka havarija, pa nikad ne mogu da se opuste i uživaju u životu. Često se pitaju šta su Bogu zgrešile, pa ih prati loša sreća.

Vaga

Obožavaju da budu detektivi, da demaskiraju lažljivce i da isteruju pravdu. Ali, čak i kad sve što ih najviše “žulja” dovedu u red po svojim merilima, Vage su nesrećne što su uopšte morale da ulažu energiju u ono što je, kako smatraju, problem čitavog društva.

Starenje doživljavaju kao veliku ličnu tragediju i nikako se ne mire sa borama na licu i sedim vlasima u kosi. U zrelim godinama žude za mlađim partnerom koji će ih obožavati, ali i kada ostvare takvu vezu Vage su sumnjičave i pitaju se da li ih je mlađi partner odabrao zbog iskustva ili društvenog statusa.

Ribe

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su same sebi prokletstvo. Imaju svoju viziju sveta koja se drastično razlikuje od stvarnosti, ali umesto da se prilagode okolnostima one nastavljaju da žive u svetu mašte.

Probleme guraju pod tepih, kako u poslu, tako i u ljubavnim i prijateljskim odnosima, jer veruju da drugi ljudi neće biti zli prema njima. Ovo je posebno izraženo kada su Ribe ponesene emocijama.

 

(Telegraf.rs)

Previous articleČemu i kome se dive horoskopski znakovi
Next articleDanas je Pokrov Presvete Bogorodice – Praznik koji naročito slave žene